nak ikut.....

Monday, April 26, 2010

Anda Tanya, Saya Jawab.

Woahhhh…lamanya aku tak update blog…mesti korang merindui aku kan??hehehe…untuk makluman korang, sekarang aku telah buat satu page bagi memudahkan untuk orang bertanya kepada aku secara terus… tidak perlu lagi bertanya kepada orang lain heheh (Tetiba terasa diri ini macam artis pula yang banyak peminat hahah).. Macam mana caranya?? KOrang just click banner sebelah kanan blog ini yang tertulis "anda tanya, saya jawab"….aku akan cuba menjawab semua soalan2 anda…tidak kira lah soalan bijak ke, soalan mintak penampar ke, soalan add math ke, atau sebagainya…janji soklan tu terasa aku nak jawab la hahaha… yela soklan yang aku rasa akan mengganggu gugat sensetiviti aku, aku kena tapis dulu la heehe….apa2 pun…selamat bersoal jawab dengan aku!!

2 comments:

~ ReD ~ said...

wah3! ini yang aku nak tanya mcm2 nnti ni..:D

KJ-kun said...

hahha tanya2 jangan tak tanya

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...