nak ikut.....

Sunday, November 29, 2009

NESLO???

Petang tadi, aku dan adik aku pergi ke sebuah kedai makan berhampiran dengan rumah aku… datang la seorang kakak ni untuk mengambil order…adik aku mintak air milo ais…dan aku pulak minta air neslo ais… tetapi si kakak ni buat muka x faham….aku ulang la balik order aku…. sangkaan aku mungkin dia x dengar…tp kakak ni still buat muka macam pelik….dahi berkerut seribu….dia tanya balik kat aku…. ”NESLO????”…aku menganggukan kepala aku…tp dia still berdiri kat meja aku dengan muka tak puas hati…..”ni mesti tak tahu NESLO tu air apa”, sangkaan aku…aku pun terang secara ringkas kat dia…..NESLO = NESCAFE + MILO….oww baru dia faham….selama ini, aku ingat semua orang tahu air neslo tu rupa dia mcm mana hehehe….Ni belum lagi, aku mintak air KOPI JANDA….hahaha


p/s: Kakak aku kata….ada air KOPI + TEH… (aku belum cuba lagi la) tapi apa singkatan dia eh????

5 comments:

syuk said...

lucah!

KJ-kun said...

wei mana ada lucah...
betul2 ada la..
tp aku x sure singkatan dia hehehe

ReD said...

hiks.. aku pun try2 gak nk create nama singkatan utk KOPI + TEH tuu.. hihi

yanna yazed said...

klu ko mntk kopi jnda apa jd? actually kopi janda tu apa? kopi jantan tau..

nazri.sensei said...

haha..ampeh...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...