nak ikut.....

Saturday, November 7, 2009

Hey Anney…

Sedang aku leka bermain internet…tetiba handphone aku berbunyi…ada satu panggilan masuk.. aku perhatikan skrin handphone aku….tidak keluar nama sesiapa…just keluar nombor sahaja (018-289****). “Ish siapa pulak ni call aku”…Dalam fikiran aku masa itu, hanya terfikir ada mana-mana company yang call aku untuk panggil datang interview je…Jadi aku betulkan suara aku…berdehem sikit-sikit.. supaya tidak serak hahaha…..Lepas itu, aku pun tekan butang angkat panggilan…“Hello”, jawab aku dengan penuh sopan…

“Hey anney….bla bla bla (dalam bahasa tamil)”…balas pemanggil itu tanpa berhenti pun… aku hanya diam sahaja…bukan aku diam sebab aku faham…tapi aku diam sebab x ada ruang untuk mencelah… Selepas agak lama, baru pemanggil itu diam…aku pun jawab….”erk….wrong number”…mungkin si pemanggil itu sudah sedar yang dia sudah tersilap..dia terus letak telefon….

p/s: Aku mula terfikir…Adakah muka aku macam shah rukh khan??

p/s/s: Sudah lama aku tidak dengar khabar kawan India aku, Jegathiswaran….apa khabar ye???

6 comments:

green said...

cam shashi kapoor laa..

♥ p a n y ♥ said...

hahaha. npe xbedal je ckp tamil. kan sonang.

oRcHiD said...

haha~ xleh nk kate pe la wei~ :P

ak pnah kene.. india gak yg call.. diorg mmg trus ckp ea.. xde stop2 nk tnye btol ke x org yg diorg cal tue.. :P

~RoY @ AzRuL~ said...

erkkk.......no komen...sbb KJ mesti da tau ape yg aku nak komen...hahahaha
suke suke suke!!!

KJ-kun said...

green:shashi kapoor??hahaha

pany: xreti...kan termencarut plak hahha

orchid: kira ko jadi kajol la masa tu eh?? hahah

roy:oww nak perli la tu..huh

ReD said...

muahaha... adeii.. weii..dlu pun aku ada dpt panggilan dr num 018 tu la.. owh..kiranya aku ni linda mukkherjee la ye???hahaha ;p

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...