nak ikut.....

Friday, December 25, 2009

Video Peribadiku…

Treett!! Treett!! Handphone maxis aku berbunyi (sebenarnya bunyi lagu lain tau) menandakan ada mesej masuk… Aku buka inbox untuk membaca mesej tu…Oww mesej datang dari nombor yang tak dikenali 0175060433(mana ntah dia dapat no aku ni..)..mesej dia berbunyi macam nie…

“Jikalau anda boleh tahan nikmati koleksi Video Peribadiku yang hebat ini, sila balas Ya. Warning! Hanya utk umur 18 ke atas!”

Aku buat tak tahu je dengan mesej tu….sebab, aku biasa terima mesej macam ni…dalam sebulan ada lah sekali…Aku pun tak tahu apa motif dia hantar mesej macam tu kat aku….nak kata aku terlalu gersang tak juga….muka suci je ni huhuhu

Tapi bila sebelah petangnya pula, datang lagi satu mesej yang lebih kurang sama bunyinya…. Tapi kali ni dari nombor yang lain dan hantar pula ke handphone celcom aku….Mesej tu datang dari nombor 0134297455 dan berbunyi:-

“Hi, Sy Amelia, nak Nikmat Koleksi Video Peribadiku Yang Cukup Hebat dan Panas dlm handset ku! Sila Htr msg YA ke 0135169330. Warning! Utk Umur 18 ke atas.”

Tolong lah tak payah hantar lagi mesej video peribadi korang tu kat aku…buat menyemak dan penuhkan inbox aku je…cuba korang tengok gambar yang pertama tu..ada 2302 mesej dalam inbox aku hahahha Sebenarnya aku malas nak delete mesej dalam inbox huhuu

8 comments:

L3onydus said...

hahah..aq ingat nk post gak menda nih kat blog aq..xjadi lah..aq dpat gak..da brrpuluh kali da.gler tol..nma amelia gak.from 0194629881 tpi dye suh rply no ni...no 0134297009..aq balas balik kat dye.."da brlambak video ni dlam tnet"..haha

tengku_fir21 said...

huhuhu
betul-betul tapi the best way ge block number tu dekat center

udacun said...

Kj..owang bagi amik je r...

**aku pon dpt jugakk.. pe die ingat aku ni lelaki kee?? ok pompuan okeyy.. xde makne nak tgk video die... cesss

HAZWAN17 said...

banyak sangat dapat msg2 mcm ni sekarang

piNky LuCiA said...

nenek pun selalu dapat cu.. tapi nenek abaikan je.. hahahaha

KJ-kun said...

L3onydus: hahaha bagus2 ko balas mcm tu hehehe

tengku fir: ala malas plak nak g centre huhu

udacun: ko ambik dulu pas tu transfer kat aku hahaha

hazwan: betul2

pinky: nenek dah tua..cucu muda lagi x tahn kalau dapat bnyak2 msej mcm tu hehehhe

~ ReD ~ said...

gila banyak mesej dlm inbox hang!O_O

apa susah.. ko mark all then ko delete jer all..heheh ;p

piNky LuCiA said...

cu, cepat3 laa kamu kawin.. hahaha.. tak baik tahan lama2.. lalaala~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...