nak ikut.....

Wednesday, December 2, 2009

Gedik Mesti Speaking???

Aku dan kawan aku berjalan2 di sebuah shopping complex berhampiran dengan rumah aku…dimana nama shopping complex tersebut terpaksa dirahsiakn (nanti ramai pula jantan2 serbu selepas baca entri ni plak)…Ketika sedang memerhati dan membelek baju2 yang ada di jual di situ….kami terpandang dua orang gadis yang agak seksi dan gedik sikit….agak lawa juga orangnya…sehingga kami merasakan seperti masa berhenti seketika…..seperti dunia ini hanya ada aku, kawan aku dan 2 orang gedik tu je hahaha… kira macam sudah jatuh cinta pandangan pertama lah….kami hanya menunggu dua orang awek itu lalu disebelah kami…dengan sabar memerhatikan gerak langkah mereka…tanpa berkelip mata pun…mereka datang semakin hampir….semakin hampir…dan tetiba kami terdengar mereka berborak dalam loghat utara…..

“Ceh, kalau nak gedik...tolonglah speaking” kata kawan aku…

Aku terpinga-pinga, apa kaitan antara gedik dan speaking??? Mungkin kalau dah gedik, ditambah plak dengan speaking sikit2...akan nampak seperti high class kot……Oh, My Gucci!!!

p/s: Selalu girl akan kata…..I tak gedik, tapi I manja…… Gedik itu manja ke????

6 comments:

udacun said...

hahaha....
mesti pelik kan tgk dat girls..gedik tp ckp loghat utara..
lau gedik ckp loghat kelantan cmne ler gayanyerr..hahahaha..
tp comei ajer tgk mek kelate (cik ct wan kembang..skrg xkembang da) gedik2....

abe Kj weihhh... hehehe

Teman Setia said...

Oh My LV...
ada plak yg gedik cmtue???
gedik celup... hahaha...
nk jd gedik KAY EL.. TPI... ckp loghat utara....
tpi ok lar what.. ada jugak yg tgok depa kan... kan...kan... hahahahaha ;p
"so.... dont predict them just by his/her appearrance..."
rupa x menggambarkan segala-gala nyer.... ;p

atiQah adNan said...

alahai kawan mu tu..
tulaa ramai yang berfikiran gitu kan..
cthnye movie pisau cukur tu hah terpengaruh la tu kan... tertarik pulak dengan entry ni,, ^___^

just be urself je kan..

ReD said...

HAHAHA...manja lain gedik lain ok.. aku manja tapi aku x gedik kan krol?? aku kasar kan?haha ;p

tengku_fir21 said...

hahaha...ok saya tk dapat nk bina teori gedik dan bahsa...
haaaha

~RoY @ AzRuL~ said...

lelaki pun ada yg type manja...tp, ade ke lelaki gedik??? poyo ade la...huhuhu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...