nak ikut.....

Wednesday, December 16, 2009

Hiasan Krismas di KLCC

Sabtu lepas, aku dan Roy telah turun ke KLCC….niat di hati cuma satu je…nak pergi mengorat awek-awek yang ada di taman KLCC tu…eh2 silap!! Niat sebenar nak tengok wayang…citer “the princess and the frog” (ulasan mengenai citer ni next entri kay..)…Janji untuk berjumpa adalah dalam pukul 10 pagi di KLCC, sebab nak tngok tayangan early bird…dapat murah sikit harga tiket tue haahah…tapi biasalah Roy… Janji melayu katakan…Janji jumpa pukul 10 pagi, tapi last2 pukul 9 pagi dah terpacak kat KLCC….awal giler… kedai2 kat KLCC pun belum di buka lagi…. Jadi aku pun mengambil keputusan untuk bergambar kat taman KLCC tue…jadi korang tngok je lah puas2 gambar ni kay…


Tak cukup bergambar di luar…kitaorang bergambar di dalam pula…biasa la kalau dekat2 nak musim perayaan pasti ada hiasan yg menarik di ruang tengah KLCC tu…disebabkan krismas semakin dekat, maka ada hiasan krismas la di situ….agak menarik juga lah…jadi enjoy ya….

p/s: Aku sedang mencari…shopping complex mana yang ada buat hiasan untuk hari raya haji…

11 comments:

udacun said...

Tantiknyerrrrr pokok + rumah Krismas.. nak p gak.. wawawaaa.. KJ ko xajak aku pon..huhu..cedey2

Fiq said...

err... untuk raya hajiko kena gi makkah la bro

mutantxy said...

perh..bersakan gila posing...~

yanna yazed said...

kj nmpk kurus! aku cemburu!

~RoY @ AzRuL~ said...

comeynyer gambar 2,4 , 9 tu...hohoho

KJ-kun said...

udacun: masa tu ko kan g melaka hehehhe... ok2 nanti turun KL kita lepak sama2 la...

fiq: tngah kumpul duit ke arah situ hehee

mutantxy: hahaha tu la...mcm first time plak turun kat situ hehehhe

yana: itu hanya lah kepakaran juru gambar hahhaa berat aku makin naik je...

roy: gambar tu comel....tp gambar selebihnya ensem hahahahhaa

~ ReD ~ said...

waaa O_O banyaknyer gula2...hohoho

aNnAs said...

weeee...ko nampak kurus!..jujur ni...huhu

tengku_fir21 said...

tk mcm kat pavi lerrr

yanna yazed said...

roy amatlah montel!

KJ-kun said...

red:bukan boleh makan pun gula2 tue...

annas: itu hanya gambar je...ko blum tngok aku yg realiti hahaha

tengku: pavi lg best k??

yana: erk yeke?? aku tngok ok je

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...