nak ikut.....

Tuesday, December 15, 2009

BLACK & WHITE PHOTO Contest

Sebenarnya, dari dulu aku tidak berminat langsung untuk masuk sebarang contest…sebab aku tahu yang aku ni x ada luck…sentiasa kalah je….tapi bila aku terbuka blog linda dan terjeling entri mengenai contest ini…aku jadi berminat dan ghairah untuk menyertainya…hahaha.. Ada tiga sebab kenapa aku berminat untuk menyertai contest ini:-

1) Contest ni terlalu mudah untuk disertai (tetapi susah untuk menang hahahha)…just letak gambar hitam putih je…

2) Kedua, aku rasa tercabar sebab kaum adam yang menyertai contest ni terlalu sedikit…boleh dibilang dengan jari je…jadi aku nak meramaikan lagi hehe…lagi pun biar pening skit kepala juri untuk menilai hahaa

3) Dah alang2 banyak gambar aku berposing dalam komputer ni….jadi sertai je lah heheh

Kalau korang nak tahu mengenai contest ni dan berminat untuk menyertainya…just click pada gambar di bawah ini….(thanx kepada cik ezzan yang cantik kerana menganjurkan contest ini….aku tengah mengipas juri ni hahaah)..

So, ini gambar yang aku nak pertaruhkan….jeng jeng jeng


(picit kat gambar untuk besarkan)

Gambar ini diambil ketika aku dan roy pergi tengok wayang citer “the Princess and the Frog” kat KLCC…dah alang2 kami terjenguk kat KLCC tue pukul 9 pagi…maka kitaorng bergambar sakan la…

p/s: sebenarnya nak letak bnyak gambar lagi…tp penganjur nak satu gambar je huhu

p/s/s: Menang atau kalah berlakang kira…tapi kalau kalah, bermakna betul la aku x ada luck… dan ini lah first and last contest aku masuk haha… aku terasa macam satu ugutan pada juri plak hahaaha

p/s/s/s: korang yang lain komen gak lah gambar ni ye...

8 comments:

Mr.Homosapiensz said...

aku pun masuk gak contest ni....saje je cuba nasib....tmbahkan entry lak....

~RoY @ AzRuL~ said...

hahaha...pandai KJ eh..kalo wat itam putih, mmg seswai ngan dia..hehehe...patut letak gambar aku..sure menang hadiah beso...hahahaha

udacun said...

memang sesuai bile white n black..hahahaha

tengku_fir21 said...

haha
all the best usaha tangga kejayaan...

Fiq said...

Hmm... Gud luck

~ ReD ~ said...

hihi..bagus2.. berguna jugak aku promote kat blog aku..hehe.gud lux!
sila bayar royalti sebab ko guna nama aku kat blog ko..hahah

KJ-kun said...

Homosapiensz: bgus2...kita ramai2 meramaikannya..

roy: hahaha takut kalah teruk je nanti hahah

udacun: jom sertai skli..

tengku and fiq: thanx bro...jom r sertai juga

red: kalau menang aku bg 10% la hahaha

~ ReD ~ said...

hahaha.. kalau ko menang hadiah selain duit, ko nak kasik 10% camne? ko nak jual ke hadiah tu pastu kasik 10% duit nya kat aku???haha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...