nak ikut.....

Sunday, November 15, 2009

Aku Di Zaman Dulu-Dulu

Wah…hujung minggu selalunya aku lepak rumah je…malas la nak g mana-mana…penat..nak berehat, tngok tV dan main tenet je r….sedang aku selongkar tenet tu…aku terjumpa satu website yang agak menarik… yearbookyourself.com…aku pun cuba lah hehe…kelakar plak jadinya..bila gambar kita ditukar ke zaman dulu-dulu…


ni gambar original

Dan ini pulak antara gambar zaman dulu2 yang terhasil...


Antara banyak2 gambar ni…yang mana aku paling ensem??hehe

9 comments:

tengku_fir21 said...

huhu
amat seronok lerr...
thank q...

eni said...

hahahah... gambar 2nd last weyh...
alamak... da jatuh centa neh...
haish!!!!~
hahahahaha~

ReD said...

macho siooottttt:O hahahaha

ehan ComeL said...

yg ke 3 last..pehh.lawooooo

yanna yazed said...

aku still suka yg jambul tu... but my fav myb yg last. sbb ko botak. kikiki...

KJ-kun said...

tengku_fir:welcome....hope u enjoy singgah sini selalu hehhee...

eni: ko jatuh cinta lagi hehehe

red: dah tahu lama hahahha

ehan: tngok la tuannya hahaha

yanna:mcm mawi tak??hahhahh

LORD ZARA 札拉 said...

aku vote nombor 2 dan 4!

Precious said...

Yang paling bawah. Hih hihiiii ...

syuk said...

yang last!..mcm chris brown. hahahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...