nak ikut.....

Saturday, August 22, 2009

SALAM RAMADHAN

Wah akhirnya dapat ku temui Ramadhan sekali lagi…Syukur…Apa2 pun salam ramdhan 1430H dr Kj dan family….Minta maaf jika ada apa2 kesalahan atau salah dan silap yang telah kJ lakukan…

masa ni tengah memerhatikan mak bulan melahirkan anak bulan...hehe

p/s: Maaf juga sebab dah lama x update blog hehehhe
p/s/s: berazam puasa n solat terawikh penuh ramadhan ni...

8 comments:

ehan ComeL said...

agak r nak tipu gambar tu pon..aku ade kat sbelah ko time tuu...
ko duk sebok pandang aku time tu..hahahahahaha

kj said...

ye r mana bleh letak gmbar aku dgn ko...
kang tetiba plak aku kena belasah hahah
betul r ada gaya pandang bulan hahah

yanna yazed said...

kj... slmt puasa...

syukran zainol said...

belum raya lg :)

ReD said...

salam ramadhan krol!(^_^)v

kj said...
This comment has been removed by a blog administrator.
kj said...

yana: slmat berpuasa juga...

syukran: hahah aku nak duit raya nanti tau...

red: salam ramadhan gak

kj said...

yana: slmat berpuasa juga...

syukran: hahah aku nak duit raya nanti tau...

red: salam ramadhan gak

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...