nak ikut.....

Thursday, September 25, 2008

Berbuka PuaSa di Payung Taman U....

Hari ni aku berbuka puasa kat payung Taman U bersama-sama ahli kelab penyayang yang lain (kena bayar)..aku makan nasi goreng pataya n air horlick...semua skali kena RM 6.00..ditambah dengan sate yg diblanja oleh kak as huhuhu..memang best r tadi...suka sakat korang....apsal x de nisa,taufik,nurul, wan n MT2 lain yerk...bz ker??

Pada masa yang sama pula, JKM juga membuat majlis berbuka puasa(percuma)...aku keliru n x tahu nak plih yg mana satu dan aku dah buat kputusan utk berbuka bersama ahli kelab penyayang...Sesampai di payung taman u, aku terjumpa dengan roni (pengerusi jkm)...kantoi la plak huhu aku jumpa la dengan dia dan borak2..tp tersentap gak bila dia kata, "aku x faham r dengan korang, bg makan free tp xnak"..

hurm..Kenapa yerk?? mungkin ada yang kata aku ni bodoh kerana x berbuka bersama jkm sebab percuma..ntah r...aku pun x tahu...hati aku lebih tertarik ke payung....mungkin sebab ikatan persahabatan kitaorg kuat...dan kitaorg mcm adik beradik...sampai aku rasa sedih je bila nak grad n tinggalkan UTM bersama-sama kelab penyayang...JKM pula akan bubar dalam 2 bulan lagi... n aku x rasa pun kesedihan yang sama n aku rasa semua jkm x sabar2 menunggu tarikh pembubaran tu (maaf klu aku tersilap), yela aku tgok ramai jkm yg dah x turun ke bilik jkm atau menyokong program member2 jkm lain...mungkin kat situ dah berlaku kesilapan....dan aku dapat tahu ramai jkm yg x turun program berbuka puasa tersebut....so apa kes??? aku harap JKM seterusnya dapat membentuk satu suasana supaya semua JKM seronok bekerja..

4 comments:

-eni- said...

bile lagi nak update ni??

Anonymous said...

hohoho~

mantap!

membuka pekung di dada sendirik nih~

KJ-kun said...

x betul ke apa yg aku tulis anonymous???klu silap sorry r...
kita kena ada org yg berani bersuara..mendengar pandangan semua orang...bukan hanya menurut n memberi arahan aje...itu pemimpin yg nak dibentuk di jkm

Anonymous said...

rahsia organisasi xpatut diceritakan...nak bersuara kene la kene pada caranya...kdg2, salah saluran leh sebabkan kte digantung sem...huhuhu~

lebih kurang macam rahsia rumah tangga la...

ngahahaha~

neway, if kamu rasa bende tu betul,it's ok wif me...

saya bukan jkm...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...