nak ikut.....

Saturday, October 18, 2008

Jamuan Raya kerjasama Usahawan, MKB n senimas

Hari khamis lepas (16 hb oktober 2008), satu majlis jamuan hari raya anjuran kelab usahawan, majlis-majlis ketua blok (MKB) dan kelab senimas telah diadakan dengan bertemakan "Lebaran disambut,muhibah terpateri" pada jam 8.30 malam di dewan tun rahah dan dewan serbaguna KTR. Para jemputan diwajibkan memakai baju raya...Disebabkan aku tidak membawa baju raya @ baju melayu balik ke uTm, aku rasa macam malas je nak g majlis tu pada mulanya..tapi disebabkan aku dalam jkm sebagai pemantau MKB, dan Rustam selaku Pengerusi MKB telah menelefon dan mengajak aku supaya datang, terasa kesian plak nak kecewakan semua ahli MKB yang telah bertungkus-lumus menjayakan majlis tu...lagi pun pada jam 8 malam masa hari majlis tu aku lepak dengan syazrie..dia paksa aku pergi..siap suh pakai baju melayu dia lagi n kesudahannya aku pakai baju melayu dia yang berwarna hijau muda tu..smart gak r aku malam tu huhu....Aku tabik spring (toink...toink) pada rustam n lain2...memang bagus r....slalu org kata MKB x aktif sampai panas je telinga aku ni...bila apa2 je mesti MKB disalahkan....tp aku rasa bnyak gak MKB dah buat seperti Tea Corner, Sorem-51, Gegar Blok, Festar, Jalinan (sebagai peserta), dan banyak lagi...Aku harap Naib pengerusi blok JKM semester depan akan lebih giat membuat program dengan MKB sebab ketua2 blok semester ini sangat aktif...
Berbalik kepada program jamuan raya, aku rasa pengisiannya sangat bagus...ada game lagu raya hangit dan telinga kuali...sangat kreatif...selepas tue adalah majlis makan yang disukai... menu dia adalah lontong...kesian yati n miza terpaksa kongsi ayam....tu lah lambat huhu dan disini rasanya x terlambat aku mengucapkan "selamat ari raya" mohon maaf zahir dan batin..


3 comments:

-eni- said...

wah...
emsem gak ko pakai baju melayu kan....
ngeee~~~
[p/s:saje bodek... wek!!!]

KJ-kun said...

mmg ensem r huhuhu

-eni- said...

wek!!! pasan!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...