nak ikut.....

Friday, October 31, 2008

Aku semakin tua......thanx semua

Dengan berbunyinya dentingan jam 12 pagi (ting tong), bermakna dengan rasminya aku telah bertukar menjadi cinderela....eh bukanlah..tapi aku telah melangkah ke usia baru...lebih matang..berapa umur aku yerk??19 tahun??20tahun??21?? x kisah lah berapa umur aku kerana ia just a number huhuhu. Ramai juga lah kawan aku yang telah wish besday aku sama ada melalui frenster, mesej, blog, call dan sebagainya...terima kasih banyak2 k...Rasa terharu pada korang semua...ada pelbagai gaya kreatif yg korang cuba sampaikan...ada yang nyanyikan dan tujukan lagu untuk aku, ada yang buat entri khas di blog untuk aku (thanx eni), menghantar mesej2 menarik pada aku, bagi hadiah....thanx semua..aku terasa nak nyanyi lagu besday untuk diri sendiri r...

happy birthday to me...

happy birthday to me...
happy birthday to kj

happy birthday to me...

gambar nie eni buat khas untuk aku...trimas yer

last...
aku harap sangat segala dugaan yang mendatang dapat aku lalui dengan ketenangan....psm, projek finite, projek design, usahawan dan yg sewaktunya dapat aku selesaikan dalam waktu yang ditetapkan
Moga tercapai segala impian ko ek!!!!
Amin!!!

3 comments:

-eni- said...

uhuh.. masuk gak name aku ye...
mekaceh2...

Anonymous said...

epy besday

KJ-kun said...

sape eh anonymous ni??apa2 pun thaks ya

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...