nak ikut.....

Sunday, October 19, 2008

SeLamAt TinggAl CerMin Mata Biru Ku.....

Masuk kali ni dah 4 kali rasanya aku tukar cermin mata sejak aku mula pakai masa form 5..cermin mata aku yang terakhir berwarna biru tu telah hilang masa raya ari tu akibat kecuaian aku..cermin mata tu mengalami akibat yang sama dengan cermin mata yang terdahulu darinya..huh cermin mata pertama aku bengkok akibat terhimpap dan x bleh dibaiki...cermin mata yang kedua (x ada bingkai) pecah sebab aku bawa tido sekali huhu biasa r masa matrik study atas katil..yang ketiga (biasa) dan keempat (bingkai tebal - cermin mata biru aku) hilang..yang terbaru ni aku beli jenis bingkai separuh...ni pun idea ayah aku...bila aku pakai cermin mata baru ni, baru aku sedar ramai kenalan rapat aku sebenarnya x berkenan dengan cermin mata biru aku tu...ramai kata x sesuai r, menonjol sangat r, dan macam-macam lagi...tp kenapa ketika cermin mata biru itu sudah tiada?? kesian cermin mata biru aku tu...banyak kenangan terindah aku bersamanya...biar r dia ilang dengan tenang...(hahahha apa yang aku merepek ni daa!!)..

2 comments:

-eni- said...

uhuh.. ckp psl spek ni...
sjk 3 thn TERPAKSA pakai spek ni..
3 kali gak la spek aku dibuat...
termasuk yg latest ni...
jarang pakai.. tp suka je patah..wawawa...

eyh rajen lak update blog ye?
bagus...
kang aku slalu dtg melawat ye ABANG!!!
hahaha

KJ-kun said...

hahaha....tetiba dapat plak tenet kat bilik..tu yg kena update citer2 terbaru aku huhu kang ko rindu aku plak huh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...