nak ikut.....

Saturday, March 14, 2009

MATR’08…Satu malam kenangan

Lambatnyer aku update blog pasal Malam Anugerah Tun Razak 2008 (MATR’08) ni.. bukan apa..agak bz la kebelakangan ni…Sori la yerk…Apa yang aku nak citer pasal MATR ni yerk??..secara keseluruhannya…kurang best dari tahun lepas..sori yerk ajk yg dah bertungkus-lumus…aku tetap menghargainya…ish bukan aku sorang je cakap..ramai yang cakap…agak hambar dan bosan..sebab??pemilihan MC yang x tepat…aku rasa macam nak blah je awal…tapi rugi r…aku dah pakai smart2 malam tu…siap boy pergi buat rawatan kaki lagi utk MATR tau huhu….Tapi aku tabik spring pada semua persembahan malam tu…superb beb…dari pembukaan sampai la penutup…siap ada gimik lagi dari pelajar yang mewakili 3 kaum iaitu cina,melayu dan India…aku Cuma sangsi yang India tu….cam lembut je…x kisah la…janji dia happy…lagi satu..asyik2 zapin dari budak sekolah rendah…masuk ni dah 3 majlis ambil diorang…comey memang la comey..tp korang x bosan k???x kisah la…benda dah lepas…MATR kali ni dirasmikan oleh ADUN Nusajaya, Datuk Abd Aziz B Hj. Sapian…Gempak beb…dah la tema malam tu warna hijau..siap Datuk tu bleh buat lawak plak masa berucap…”saya gerun lah warna hijau ni.., nasib baik tak ada bulat putih kat tengah2”..huuhu..tahu takut…lagi satu aku kesian dengan Datuk ni…terpaksa naik turun pentas berulang kali…aku kira dekat dengan 10 kali..mcm x ada perancangan je..selepas menyampaikan anugerah…datuk tu balik ke meja makan dia…baru nak duduk kena sampaikan anugerah yang lain plak…isk kesian la Datuk tu..x dapat makan dengan tenang..lgpun beLiau dah berumur!!huhu


Yang aku paling tak puas hati adalah makanan dia…dah la aku duduk meja VIP sebelah meja ngan pembantu2 Datuk tu…Ayam yang disediakan teramatlah sejuk…macam baru keluar dari peti ais…ish think positive KJ…maybe aircond dewan tu sejuk sangat kot..uish..Minuman plak…xyah lah cakap…lambat gler serve kat meja kitaorang…tu pun selepas aku g jumpa Haida, ketua ajk makanan…dia memang kamcing dengan aku…pas ckp terus sampai air…thanx haida!!Macam mana lah kat meja datuk tu eh…harap2 dapat layanan yg baik…tidak memalukan U n kolej aku ni…

Walau apa2 pun, malam tu menjadi kenangan kepada aku…apabila aku menang satu anugerah…ANugerah Kepimpinan Terbaik Siswa…dan buat pertama kali nyer aku menang hamper utk cabutan bertuah….no. nyer 019 iaitu cabutan yg terakhir huhuhu.. Bawah ni ada lah beberapa gambar yg sempat aku snap…rugi klu x snap…sebab pakai smart2 ni….jgn jeles yerk

Ayam yg sejuk...tapi licin gak huhu

aku ngan roy..Sape lagi ensem???huhu

3 anak dara yg dah pandai bermekap...huhu

Lakonan cuba mempengaruhi juri...tapi kalah gak utk king n queen of d night huhu

model tangga...boleh k???

Aku bersama kak long...ada orng jeles aku bergambar dgn kak long ni huhu

Aku bersama kak ngah..sama plak warna baju...xrancang k huh

Aku bersama Pian...kesian dia penat n tensen jadi AJK MATR ni huhu

aku ngan wan..muka ko garang r mat...

13 comments:

man said...

tahniah kj menang anugerah..
x bleh blah berlakon utk pengaruhi juri :P

-eni- said...

anugerah???
xshare pon.. uhuk2...
eh.. wan tu emsem r..
kem salam boley???
heee~~~

KJ-kun said...

to man: Thanx ya...tu la pasal kalah plak

to eni:mcm mana nak share??haha...wan tu super2 junior aku..baya2 adik ko je lah eni huhhu

riz said...

melaram sakan ko eh kj malam tu..huhu
smart r..

ijechan said...

sakli pandang dah macam artis.. siap ade coat!

ijechan said...

*skali

-eni- said...

ahhhh...
xkesah r baya2 adik aku pown...
nak kem salam gak... bueekkkk!!!!

ehan cOmei said...

hehehe....
3 dara bermekap???.. tapi still cunn..
hehehe..

tu la kj.. lakonan kite xdapat pon nak pengaruhi juri..huuhhu..
tapi xpe.janji hepi..hehehe..

opppss..
ayam tu aku yg snap tau..kat meja kitorang tuu..kj ko tipu..hehehe :)

ainjoe said...

puyo..pakaian tema ape tu?
macam spasang jer ngan roy..
beli sama2 eyh?hak3

dora said...

great site.. do you want to improve your page rank, traffic and page rank?

Visit my site to promote your (friendster, forum, blogger, wordpress and any other site. Free Registration, Real time statistic and Free Tracker Join me now

http://topglobalsite.com

Dora
www.myspace.com/ladydora88

cima said...

wah ! penoh bergaya ea..
hihihi

kacak suda
cewah!

nape lame ta update blog ni

Umie said...

wahh...dapat anugerah tu...

omedetou gozaimasu KJ san...(",)

P.i.a.N ™ said...

update la tungau!
hahhah!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...