nak ikut.....

Wednesday, January 27, 2010

Blog aku, blog Sampah??

Aku bila tiada kerja, aku akan rajin membaca blog member-member aku…walaupun kebanyakan blog mereka menceritakan hal kehidupan mereka seperti blog aku ini….Sedang aku leka membaca blog member-member aku, ada seorang kawan menegur aku…

Kawan: Ko tngah buat apa tue??

Aku: Erk…aku sedang membaca blog member aku…bosan la tak ada kerja ini…best gak baca blog-blog diorang…

Kawan: Blog diorang cerita pasal apa??

Aku: Ala cerita pasal life diorang…saja je nak tahu perkembangan diorang..

Kawan: Oww aku tak suka la membaca blog pasal kehidupan peribadi….tak best dan tiada info langsung… Sampah je

Aku: !@#!@#(tersentap!! Sebab blog aku nie pun pasal kehidupan aku…jadi secara tak langsung blog aku ni blog sampah)

p/s: yea2 je x suka baca blog pasal kehidupan orang lain…tp pasal kehidupan artis laju je nak tahu.. mentang2 la aku ni bukan artis….tunggulah aku masuk AF8 nanti hehehe

p/s/s: Yang penting sekali, aku nak cakap Ini Belog Aku, Suka Hati Aku La hahahah

8 comments:

Anonymous said...

aku setuju!! artis tu bukan orang ker? alien eh?haha..

Erieq said...

takpe tulis aje ape yang suke, blog kita, kita punya suka la.. janji tak menyakiti hati orang lain kan.. biasela.. orang suke kan gossip hangit artis.. masalahnye dorang je yg kenal artis tapi artis kenal dorang ke???

ery said...

ko tulis je ape yg ko suker..
dia peduli apa ko cite pasal apa...
dia xsker baca lalu sudah la..
at least naik gak traffic ko..heheh

shazika said...

ceh..
sedap mulut je ckp cam sampah

aisha wUtevA!! said...

hahaha, aku taw org tuh jeles kot.
nk tulis macam x reti.
beser ah BM dulu tak credit pon.

ko teros je la menulih, bia jek kat org2 cam tuh. okeyh??

Anonymous said...

blog sampah... hehehehe... -FAIZ ERP

KJ-kun said...

oww sebab ramai yang sokong aku...aku lagi semangat nak menulis hahah...jadi korang semua wajib singgah ini belog okay hehehe

Aujinz said...

owh...

sentap seh..
blog aku pun pasal hidup seharian aku..
blog aku blog sampah gak..


sob sob sob..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...