nak ikut.....

Saturday, June 13, 2009

Name in foreign language?

Tadi aku saja usha jobstreet cari syarikat2 yang aku berkenan untuk kerja nanti…al-maklum lah x lama lagi dah nak grad…kalau bleh nak cari lah kerja sebelum majlis konvokesyen bulan lapan nanti…semasa aku sibuk mencari, aku terjumpa lah satu syarikat ini…mengikut requirements dia, kira aku layak la…tapi aku kena isi resume dalam borang online yang disediakan oleh syarikat tu…aku pun isi dengan 1000 harapan…tapi ada satu bahagian itu aku tak isi sebab dia mintak nama aku in foreign language…mana lah aku tahu nak isi apa.. aku just biarkan kosong je…bila aku sudah siap isi borang tu, aku pun submit la…tetapi tidak dapat hantar kerana aku perlu juga mengisi bahagian name in foreign language tu…korang rasa apa nama yang aku letak?? Aku letak KERO bunyi mcm jepun skit kira name in foreign language r huhu (aku pilih KERO sebab ala2 sebutan nama akulah, khairul), tapi lepas aku hantar tu baru aku tersedar nama tu macam familiar la…oww baru aku teringat ia seakan2 nama KERORO iaitu satu watak kartun jepun…aduhai!!!

7 comments:

piNky LuCiA said...

keroro? comey pe.. hehe

eDry lurGh.. said...

keroro in da house...

oRcHiD said...

hahahaha~ kj.. kj..
mase ko ckp KERO ak pon dah terpk KERORO.. :P

emm lebih kurang jer ak tgk ko ngn keroro.. heheheh~

penanya (?) said...

KEROO KEROOOO hahaha

~ AkOo DaN DuNia PSikO ~ said...

KJ - Kun dah bertukar menjadi.... KJ - KERORO !!! apa kabar pokopen semua??? hohoho

Miss Hazzy said...

comey2 nama tu...

imanshah said...

Hurm selamat hari raya bro..aku pun rasanya tak buat apa2

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...