nak ikut.....

Tuesday, October 19, 2010

Rindu aku tak???

Korang rindu aku tak???....kalau tak rindu, tak yah lah jujur sangat cakap eh hahaha…..Wah pecah rekod….first time sejak berblog ni…ini lah pertama kali aku senyap dari dunia blog dengan agak lama….ingat siti je bleh berehat dari dunia nyanyian?? Aku pun nak berehat gak…(tetiba perasan diri ni diva hahaha)…..4 bulan tanpa entri baru!! Habis bersawang blog aku ni….kena ambil masa untuk kemas balik ni…jari jemari aku ni pun dah gatal sebab dah lama tak menaip…bukan sebab lain ok!!!... Kemana aku menghilang??? Aku pergi bertapa jap kat gua hahahaha….tak lah…sebenarnya mood malas telah menghantui aku…..dan sempena bulan oktober ni, bulan hari jadi aku….(saja mention utk korang bg hadiah)….aku telah tanam azam baru….tiada lagi KJ yang lama…..KJ baru yg akan muncul hahaha (tetiba berasa sungguh semangat ketika ini….)

Sebenarnya bukan saja aku menyepi daripada dunia blog, aku juga menyepi dari dunia facebook….masa ni lah aku dapat mengenali mana satu kawan sejati hahaha…..Kenapa?? mesti korang pelik kan?? Yela.. jika kawan-kawan aku tak dapat menghubungi aku melalui blog dan facebook…. Maka dia akan contact aku melalui phone dan surat menyurat….di sinilah kesanggupan mereka untuk keluarkan duit membeli prepaid and setem haaha…. Thanx yang contact aku….heheeh

Sebenarnya aku pun tak sangka, dapat menyepikan diri dari dunia blog (4bulan) dan fb (1 bulan) haha.. maka bagi mengisi masa lapang aku tu yang selalu aku habiskan untuk blog ngan fb…aku pergi melayan anak dara orang…..inilah anak dara orang yang aku layan…..



p/s: puasnya aku dapat menaip balik….

5 comments:

syafiq said...

wah dah lama ko x on9....ingat kan blog ni dah mati...=P

imanshah said...

salam, saya pun dah terlupa kewujudan belog ini



appaun selamat kembali

syukran said...

aku la tu kan yg contact kau,...?
hahahaha

KJ-kun said...

syafiq: hahaha x mati...so singgah selalu ye

imanshah: salam...tq...singgah lah selalu

syuk: ko sentiasa dekat di hati...n dekat dgn rumah hahhah

Anonymous said...

tak dapat cari ikut fb..ikut blog..
tak berjaya both..
mmg sah2x laa aq kena call kau..=))
kau kawan seahati sejiwa aq~~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...