nak ikut.....

Wednesday, February 25, 2009

Pesta Layang – Layang Antarabangsa 2009

Meriah memang meriah…Besh sangat..Rugi beb x pergi… banyak sangat layang-layang yang diterbangkan..ada dari peserta tempatan mahupun peserta luar negara… ada yang dari jepun, korea, australia, indonesia, singapura dan lain-lain...Untuk makluman sape2 yang x tahu lah…Pesta layang-layang telah bermula pada 16 Februari 2009 hingga 22 Februari 2009 di Bukit Layang-layang, Pasir Gudang…Aku pergi ke situ dengan keluarga angkat aku…

Yang besh nyer pada malam hari, akan berlangsung pentas kebudayaan dan nyanyian dari artis-artis tempatan…lagipun rakyat tempatan boleh menunjukkan skill masing2 melayangkan layang2 mereka…ini first time aku tngok layang2 keluarkan lampu…x ada pertandingan di malam ari…jadi kitaorang boleh masuk dalam padang yang digunakan untuk pertandingan di pagi ari…manusia punyalah ramai… xtahu nak di gambarkan…. Rasanya gambar je dah cukup untuk menggambarkan beshnya pesta layang2…biar korang semua tgoklah sambil menangis betapa ruginya x pergi huahuahua

aku & keluarga angkat.....

kak long, kak ngah, mak & along....

Ramainya orang...

Ada pelbagai jenis layang - layang...

Layang - layang gergasi terpaksa menggunakan kren untuk melayangkannya..

3 comments:

P.i.a.N ™ said...

ngekk!! aq na pegi tgk..
tapi tak dapat! wo0o0o0oo!

piNky LuCiA said...

waa... ade kuarga angkt ag tu...best sey...huhuhu.. aku jugak yg jauh.. nk tggu cucu2 dtg amik.. ntah bila smpai.. hekhekhek

KJ-kun said...

hahaha...nanti saya melawat nenek k..
nenek dok rumah org tua yg mana 1??hahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...