nak ikut.....

Saturday, April 25, 2009

The last list

Tinggal beberapa hari lagi sebelum aku habis blajar kat UTM ni…mungkin aku balik rumah pada (9 atau 10 hb mei)…jadi tinggal lagi 2 minggu atau 14 hari lagi…x lama lagi rupanya…cepat benar masa berlalu…4 tahun masa pembelajaran aku kat UTM sudah hendak berakhir…aku masih ingat lagi masa aku mula2 jejak kaki kat UTM…ish lamanya 4 tahun ni…mampu ke aku habiskan study ni?? Yela masa tu satu per satu kawan aku ditendang…mungkin nasib mereka tidak baik…tidak lepas tahap pointer yang ditetapkan…kini aku menghitung hari dan aku ada senaraikan last list yang aku hendak buat sebelum tamat belajar di UTM ni…

My last list:-

a) Untuk bergambar dgn semua kawan2 aku…itupun kalau aku dapat r..(budak SMM, Budak kelab, My junior..n semua r)

b) Nak bergambar di semua tempat yang terdapat di UTM ni

c) Nak pergi makan dinner dgn ahli2 kelab penyayang….mgkin malam 3 hb Mei

d) Kena belanja As ABC….aku dah janji dengan dia…

e) Berjalan2 dgn Boy….Junior aku yg paling rapat…

f) Hang out bersama2 dgn kawan2 aku…

g) Pergi ke rumah keluarga angkat..mngkin tido kat sana beberapa hari…takut dah jarang turun johor..

h) Cari keje….

i) Pastikan my thesis dapat dijilidkan…

j) Kalau ada apa2 yg aku tertinggal…sila la isi di ruang komen….aku menghargainya..

Aku harap semuanya dapat aku laksanakan….sempat ke???

20 comments:

yanna yazed said...

ko xnk blnja aku ABC? uhuk2... kj jht...

KJ-kun said...

jom r skali..
ko bonceng AS r hahahha

rul said...

sedey n pilu hati ak baca entry nih...
x nak gambar ngan ak bnyk2 ker?haha

KJ-kun said...

nak r..ko dalam senarai first tu..
ko jgn kunci pintu plak bila aku datang hahaha

yanna yazed said...

knp ehsan snarai first? aku snarai ke bpe?? aku takut naik moto... huhu...

KJ-kun said...

ko pun dalam senarai first gak r...
Untuk bergambar dgn semua kawan2 aku…(budak SMM, Budak kelab, My junior..n semua r) hahaha

N@dhir.. said...

wah kj cm mn ngn akoo nnt ble kau da xde..hu3..lagi satu ko kne tambah kat list tu sesi belanje aku makan..hahaha..

yanna yazed said...

ala... as ko mentioned nme... knp aku ko xmentioned nme? uhuk2... yelh kj... aku dlm snarai first. uhuk2

KJ-kun said...

kenapa dgn akoo tu??hahah
dia kan ada makhluk berbulu tu hahaha
bleh aje...klu kita jmpa nanti ko ingatkan aku r..beres

N@dhir.. said...

hahaha..aa ek hampir terlupa pada makhluk berbulu..he3..peh serius nk blanje ke ni..hahaha..gurau je ar..wah nnt klu jmp msti banyak cter kan..he3

KJ-kun said...

yanna: As sebab aku dah janji sebulan r...aku lupa aku nak blanja ko cupcake...nanti ingatkan aku huhu

nadhir: bleh aje klu blanja..xkisah pun...confirm bnyak citer pasal akoo n makhluk berbulunya...ya ampun..mesti aku kena marah dgn akoo ni hahaha ko pernah turun UTM ke nadhir??

KJ-kun said...
This comment has been removed by the author.
N@dhir.. said...

HAHAHA..xpe kte biar kan je akoo n makhluk berbulu..wah ni yang best ni de org nak blnje..ala blm pernah sampai sn la..nnt ikut la akoo blik kuantan..or jalan2 kat sni..

KJ-kun said...

ari tu dah ikut dia...
tidur seminggu kat rumah dia...
blajar kat mana??tahun dua gak ke??
ambil apa??

p/s:eh lari tajuk plak hahaha

KJ-kun said...
This comment has been removed by the author.
piNky LuCiA said...

tahniah..kerana ko dpt jugak menghabiskan pengajian mu.. tggal la aku di sini.. menunggu sisa2 2 tahun ag utk bljr.. huhu.. cmpur ngn LM 1 sem... 2 tahn stgh.. waaaaaa...

yanna yazed said...

huhu... ko nk blnja cupcakes? bestnya... hoho... kj, jgn wt aku sdih2. huhu...

N@dhir.. said...

nad bru first year..sem dua bru..amik cors project management kat university malaysia pahang..hu3..lame lagi..oo da trun kuantan la ek..ha trun lagi skali..hahaha

kj said...

Pinky lucia: doakan la semua subjek sem ni aku lulus hahha...bleh r aku jumpa ko...ko kan kat UM..adik aku study sana

yanna yazed:ko jgn r sedih2...zaman skarang kan dah teknologi...ko rindu aku ko just sent msj,ym.email,surat atau call aku...klu ko kedekut sgt ko tangkap je gagak pastu ko ikat kertas kat kakinya hahahah nanti dia terbang hantar kat aku r...

nadhir:oww baru first year eh...confirm akoo x bg jumpa nadhir kalau trun kuantan hahaha insyaALLAh mmg ingat nak turun lg tp x tahu bila

yanna yazed said...

kj... uhuk2.. aku sgt t'haru... tp aku rs, ko mst lupakn aku. nnt aku nk bg ko pnumbuk 1. biar ko ingt kesan lebam tu smpi bl2. huhu... gnsnya aku. haha...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...