nak ikut.....

Friday, April 3, 2009

Test Bi tanpa ku duga…

Ish bengang r…manalah bleh buat Test tanpa bagi tahu terlebih dahulu…xadil la bg aku yang suka study last minute ni huuhu..pagi tadi…untuk subjek Bi – workplace communication telah diadakan test secara mengejut…dah lah aku pergi kelas lambat…kelas pukul 8 pagi, aku sampai pukul 8.15pagi….bukan aku saja2 datang lewat tau…tapi aku gigih siapkan invitation card untuk slot presentation…minggu lepas lecturer ni kata hari ni nak buat group presentation, jadi awal2 pagi lg aku dah gegarkan bilik boy untuk print invitation card tu…alih2 bila aku sampai kelas, lecturer buat test plak…dah lah kena buat minutes of meeting dari dialogue yang di sediakan….nak je aku buat2 pengsan depan kelas, x payah ambil test tu…huhu…ish mana bleh 20 % dari keseluruhan markah aku blajar bi semester ni…x dapat A la kalau aku x ambil test ni….nak tak nak terpaksa juga aku harungi test yang tak di duga ini….aku baca soalan dengan teliti…ish mana lah aku ingat format minit mesyuarat ni….aku pun usha budak sebelah…budak cina beb… mesti lancar je tulis….tapi sayang sekali dia pun tergaru2 kepala yang x gatal…takpe lah kalau salah format…just hilang 3 markah je…bermula dari detik itu aku mula menggoreng ayat…walaupun aku pakar dalam jurusan mengayat gurl tidak bermakna aku juga pakar membuat ayat dalam bi k..huhu…masa berlalu dengan pantas…jam menunjukkan tepat 9 pagi…ada plak seorang mamat ni dah siap n hantar kertas jawapannya….ish cepatnya dia buat…argh x kisah la…aku lambat sebab aku buat dengan cermat dan kemas…ayat yang biasa aku guna untuk tenangkan hati aku…tapi tangan aku dah mula menggigil.. bukan sebab pnykt Parkinson k…tapi sebab gemuruh mengejar masa….sebenarnya masa tamat test ni 9.50 pagi…sesiapa yg dah siap bleh hantar n keluar…satu persatu orang keluar..dan akhirnya aku berjaya menyudahkan test tu…tapi aku menjadi orang terakhir siap…aku siap pukul 9.45pagi…kira masih awal gak k huhu…walaupun test tu mengejut..tapi aku puas hati dgn jawapan yg aku tulis…harap2 dapat A..

5 comments:

ReD said...

hoho...amik kau test mengejut!hehe

mynmeisazm :) said...

huhu
lame xnmpk
all d best tuk test bi

A a D i I ? said...

Aminnn......

KJ-kun said...

to red: tu la pasal nasib baik aku x sakit jantung sebab terkejut huhuh

to azam: sorry la bz skit dgn bnyak assgnmnt

to Aadit: Amin...sape yg baca doa???huhu

piNky LuCiA said...

ko msti bz kn? lambat je update.. watever pun. aku doakan ko dpt A utk test mengejut ko ni.. hoho.. sian nya dia.. :P

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...