nak ikut.....

Saturday, April 25, 2009

Tag dari Eida-fatiha

Aku dah ada 3 hutang tag tertunggak...jadi aku nak setelkan yang ni dulu...walaupun aku baru terima huhu sebab apa???sebab aku dapat award hahhaha..lagi 2 aku setel nanti eh bila free...sorry pian & eni huhu...(tu la lain kali selit gak la award huhu)..walaupun tag ni pernah aku jawab..

Peraturan nak jawab tag ni ialah;

1. Copy badge "2009 Cute's Blogger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda..
~okey dah selesai copy ya!!

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda..
Award ne aku dpt dari eidafatiha..knl dia ne dr blog ne gak..dia ne sorang mama yang rock n sporting..suka baca blog dia..mengisahkan tentang anak dia..fatiha..terima kasih yea..ne link dia (siap promote tau)

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya..

1.suka warna merah dan hitam
klu beli baju, kasut atau apa2 mesti banyak kaler merah and kaler hitam..senang la owg buat plhan nak bg hadiah besday huhu

2.suka makan chocolate
ne plak kegemaran aku...suka makan coklat...diulangi coklat..bukan gula-gula...hahah

3.suka bercakap
susah la nak berhenti bercakap....jadi aku malas nak mula dulu...kang dah mula x ada fullstop plak...payah

4.kuat tido
hobi yang aku pling suka..zzzzzzzzzzz

5.suka kanak2
aku ni suka pada kanak2..ntah la seronok layan kerenah diorang...rasa terhibur..

6.suka main badminton
aku ni suka sgt main bdmnton....setakat ni x pernah menang lg hahahha

7.suka minum air jus mangga..
ntah la x tahu bila aku mula minat minum jus mangga...klu g giant mesti terasa nak beli je...nasib baik aku slalu bawa duit skit je...dapat berjimat hahha

8. suka kan cabaran.
cabaran kan sesuatu yang menarik!!hehe

9.sukakan kamera
aku suka sangat kamera...orng lain suka teknologi hp...tp aku suka sgt tgok kamera...dan aku suka sgt bergambar huhuh

10. aku suka duit
aku nak duit...huhuu...tgah kering ni..

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda..

Dengan ini aku mengumumkan penerima award seterusnya bersama2 tag ini ialah:
a) Roy da Psiko
b) Pian My Junior
c) Kakak Eni
d) Miza
e) Kakak yana yazed
f) Azam (dah lama x dengar kisah mamat ni)

hoyeeeeee!! dah siap pon..

2 comments:

yanna yazed said...

knp aku kakak??? aku muda dr ko tau... muda 5thn... pgl adk yana yazed okay...

KJ-kun said...

5 tahun??oit kita sebaya k hahha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...