nak ikut.....

Friday, January 23, 2009

Aku Caligynephobia????

Apa ke bendanya Caligynephobia?? nama virus komputer baru ke?? atau nama awek lama aku?? huh... Caligynephobia nie sebenarnya adalah salah satu jenis fobia..yang bermaksud takutkan pada wanita cantik (fear of beautiful women)..kalau nak tahu korang fobia pada apa, sila rujuk phobialist.com....kenapa aku fobia pada wanita cantik?? Adakah aku gay??..tak..jangan buruk sangka pada aku..aku mestilah fobia pada wanita cantik..sebabnya...dari kecil lagi aku telah didedahkan bahawa wanita cantik ni jahat...pisau cukur..dan bermacam2 lagi...lebih2 lagi aku sekarang ni anak teruna idaman..gantang lagi hahaha...kalau dalam tV mesti wanita cantik ni berperangai jahat...klu wanita yang hodoh (ops!!kurang cantik) mesti pegang watak kampung yang sopan, lemah lembut dan idaman lelaki...ish takutnya aku pada wanita cantik....

p/s: tapi aku ada hati nak kahwin dengan wanita cantik...macam mana tu???huhuu

ni wanita cantik (tp dia baik tau) idaman aku dulu2..tp dah berpunya...sedih

aku edit gambar ni masa zaman dato CT n dato KJ single...fanatik gler masa tu..

13 comments:

FarahDiana said...

chantek gmbr edit tue...

mcmane nk edit jd mcm tue??

bley ajarkan??

=)

KJ-kun said...

guna je mana2 software nak edit gambar...
adoptphotoshop pun bleh huuhu

goasop said...

nostalgik tol gambar edit tu. ehe.

moon said...

awk ni pelik arhh.
ade patut fobia gn pompuan.
kalau fobia dengan kucing tu ok gak.
nyway.nice 2 meet ya.

sheryn clyde said...

haha...ko fobia ngn pempuan??
abis ngn aku pn ko tkt ke?

Monkey D Luffy said...

sekarang marilah kita meminati Lisa Surihani lak

Monkey D Luffy said...

sekarang marilah kita meminati Lisa Surihani lak

piNky LuCiA said...

ooo..fobia ngn pompuan cantik.. awk tak fobia ngnsy.. ok laa tu.. maknanya.. sy tak cantik la.. huahuahua..

tp dato' siti mmg cantik wey.. padan laa dia di minati ramai.. aku pun minat..

-eni- said...

adoi... ko memang la...
x abes ngan cT kan...
dari dulu smpai skang...
tp xpe.. kire mamat yg setia gile r ko neh...

mynmeisazm :) said...

hahahaha :D
lupekan saje ct tuu

kj said...

pinky lucia..macam mana saya nak fobia dengan awak...awak kan nenek zaman moden eh...dah lupa k??hahha

yeye betul lupakan siti minat lisa plak huhu..
ada sape2 minat fasha sandha???~wink~

~d!b@~ said...

ishhh kan semua ciptaan Allah tu cantik..?
cuma ilmu agama & keperibadian masing2 je mbezakan kita.. huhu~

piNky LuCiA said...

hahaha..nenek2 like me pun lawa gak tau.. waaa.. ade org perasan.. tulun..tulun..tulun.. hehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...