nak ikut.....

Monday, January 12, 2009

Argghh...Dia telah meniduri aku..

Argghhh...Alamak!! terbangun lewat plak ari ni...ish jam dah menunjukkan jam 7:45 pagi..ada kelas pukul 8 plak ni...ini lah akibatnya kalau tidur jam 6 pagi (bukan sengaja tidur lewat tp petang semalam marathon tido 8 jam, jadi mata x ngantuk)..isk kena cepat siap ni..mandi ala kadar je lah...asalkan basah dan x ada bau..huhu...

Aku sampai kelas dalam 8.10 pagi (ni first time tau aku terlewat untuk semester ni haha)..aku masuk dengan selamba, sambil tunduk muka..ahaha biasa r muka masih macam baru bngun tido..kena cover r..kelas sampai pukul 11..dalam kelas asyik terbayangkan katil je..ngantuknya..

Habis kelas, member ajak makan plak..makan sambil borak2..sedar2 dah pukul 12..isk nak balik ni, nak tido (xkisah la walaupun baru lepas makan)...baru je landing x sampai 5 minit, member aku ajak plak g giant...pergi membeli belah..aku ikut je lah..balik semula bilik dalam pukul 2..

Mata dah x tahan ni...cepat2 aku buka pintu, n golek atas katil..tidur...dibuai mimpi2 yg indah, bukan mimpi basah k...tiba2 aku tersedar dari tidur,aku terasa seperti ada makhluk tidur di sebelah aku, banyak bulu plak tu..Euw..aku cepat2 bangun dari katil..Pelbagai persoalan bermain di kepala aku..ish apa yang dia dah buat pada aku, masa aku tidur??..Berani dia meniduri aku??Dia mesti bertanggunjawab atas semua ni??Dia buat seperti tidak ada apa2 berlaku... tensennya!!! Malah memujuk aku dengan manja untuk sambung tidur dengannya...Persoalannya adakah aku masih teruna??..


ni lah 'dia' yang berani meniduri aku

Dia merajuk coz aku x nak tido dengan dia

The moral of this story adalah jauhi perbuatan zina dan belajarlah bersungguh2..

16 comments:

riz said...

hahaha sengal je kau khairul...
dengan kucing pun jadi..ish2

KJ-kun said...

Aku ada daya penarik kuat sangat kot...
tu yang binatang pun tetarik huhu

oRcHiD said...

kj sengal~!!!!!!
hahahah~
dasyat... smpai kucing pon 'interest' kt ko..
jap2 ke die interest kt katil ko.. tp ko plak yg prasan..
hahahahaha~

kj said...

a'ah la..maybe katil aku bau ikan kot hahahha

Monkey D Luffy said...

hahhahaha... lawa gak yang tiduri ko tu

~ h a n i m h u s i n ~ said...

ok la tu,ada pneman tido!hee

KJ-kun said...

tu la kapten...nasib baik betina hahha

Ann said...

kuang3... mung nie..nk ksih gmpak lagi..jgn la gtau dia brbulu..org da leh agak la..xgmpak tuh..muahahaha...neway..kucing u k?? comel mcm i..kuang3!!

~tHe tRU cOloRs oF 'atiQahadnAn'~ said...

lor.. penyayang kucing rupenye dea nie... heheh~

KJ-kun said...

hahaha...ann..mana tahu ko pk laki berbulu dada ke hahahah

-mestilah penyayang kucing..comel huh

piNky LuCiA said...

waaa... sweet nye..

org kata klu lelaki suka kucing.. maknanya dia sorg yg romantik n penyayang.. waaa.. sgt3 sweet..huhu :p

KJ-kun said...

hahaha pinky lucia..
pasni mesti ko tgok keliling ko ramai lelaki pegang kucing...

sheryn clyde said...

tah pape la...
sengal betul...
taula ko cinta n syg giler kt kucing...
sampai kat blog ko crite psl kucing ko.huhu

KJ-kun said...

hahaha...aku suka kucing...kucing suka aku huhuhu

hard_die said...

hua3x.. kucing aku lg miang dr kucing ko..:)

KJ-kun said...

kucing ko lg miang???apa dia dah buat pada ko??hahhaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...