nak ikut.....

Saturday, January 10, 2009

Aku dan kamu....

Aku tidak pernah mengimpikan untuk mengenalimu...jauh sekali untuk bercinta denganmu... bukan kerana kamu tidak sesuai dengan aku atau aku jual mahal, demand, BUKAN!! Tetapi aku takut bila bersamamu, membuatkan kamu malu...kamu terlalu cantik seperti Cindarela manakala aku x lah sekacak seperti sang putera...Aku tahu jodoh pertemuan di tangan Tuhan..tapi sampai bila kamu dapat bertahan dengan kata-kata orang??Aku tahu kamu memang terbaik untuk aku, sanggup berkongsi segala kesedihan,kedukaan,kesukaan bersama aku..tetapi aku???kebenaran semua di depan mata...aku dgn kamu bagai langit dan bumi...jauh perbezaannya...walaupun kamu selalu memberi aku semangat dan kata2 perangsang tetapi aku tahu ia hanya untuk hiburkan hatiku saja..
Entahlah...tetiba aku terasa untuk melayangkan warkah ini sahaja agar terluah segalanya... terasa ringan sikit beban yang ditanggung..Maafkan aku kerana terpaksa mengangkat kaki, mengundur diri dari hidupmu.. Wahai cindarelaku, aku ingin berterima kasih kepadamu, kerana telah membantu aku, mengenali erti cinta walaupun sekejap. Aku berharap kau teruskan pencarian sebenar Mr cindarela mu.Tak perlu ditunggu dan mengharap apa2 dari aku kerana aku bukanlah putera yang kamu cari.



MySpace Flash Toys

14 comments:

eni said...

akukah cinderella mu???
wakakakaka

~d!b@~ said...

KJ,
my advice would be..
if she willing to accept u the way u r.. please don't let her down..

kalo dia ikhlas, u shud work on it k?
u don't know exactly how she feel when she with u..
xsepatutnya awak angkat kaki cmtu je..
awak akan buat dia rase teruk :(
except kalo sbnrnye awak mmg xready utk nih.. then u shud confess to her..

perempuan nih, bukan mencari lelaki sempurna tp cukup utk buat dia rasa sempurna tu je..
mungkin kekurangan awak la yang buat dia rs awak sempurna utk dia?
we never know :)

neway, all the best k?
*hehe terbagi ceramah lak* :P

KJ-kun said...

to eni...
ko bukan bibik aku k??huhu

to diba...
thanx 4 a good advice...
dengan panjang lebar...
ok...akan cuba

-eni- said...

eleh... bibik2 pon...
yg ni gak ko rindu!!!
wek!!!
lalala~

KJ-kun said...

hahaha mesti r aku rindu ko...
bila nak belanja aku cikgu???hahhaha

Anonymous said...

kj....saper miss cinderella tuh...ak x kenal pon...x nak kenalkan kat ak k..

-rul-

KJ-kun said...

hahaah xdapat diperkenalkan lagi..
nanti2 la k...

Monkey D Luffy said...

aku pun blh... aku gay apa... hahaha

KJ-kun said...

ko gay ke kapten???euw hahah...tggu bila dah xde girl dalam dunia ni baru aku pertimbangkan ko hahahha

piNky LuCiA said...

hmm..knp nak angkat kaki?

komen sbg pompuan.. sy nak lelaki yg ade disisi sy adalah org yg ley wat sy rs sgt selesa+selamt.. tak kesah laa dia tu miskin ke.. tak hensem ke.. bkn golongan putera ke.. asal kan dia ley lindungi sy..

so.. klu sy rs mcm tu..i think pompuan lain pun.... ala2 sama laa..

think about that sebelum awk angkt kaki.. berbaloi kah???

KJ-kun said...

betul gak kata kamu pinky lucia..
maafkan aku cindarela..

sheryn clyde said...

cm frust je warkah ko ni huhu.

k rul,
aku rasa you shouln't let her down...
she's serius about you. xle la angkat kaki cmtu jek.mesti die nak explnation.why ko wat cm2...
u'll hurt her..i've felt like that b4.
so plez dont let her down...
aku penah rs skt nye..

ai,tetbe sentimental plak.huhu
pape pn, ko x ptt wat cm2
if ko btul2 syg die, ko kne pertahankan hbgn ko ni..
jgn sbb org kate mcm2, ko nak blah da...
jgn la lembik sgt..u r a man, u have to b strong k...mane k rul yg aku knal dl...??yg brani cm kat skola dl??

4 example,kwn aku ngn balak die thun ni da msuk 6 thun couple.akhir thun ni nk nikah kalu x silap.n honestly aku ckp, pakwe die mmg x ensem lgsg.....(kpd kwn aku 2 mintak maaf la.tp mmg burok pn.ramai yg mngata) ko lg ok dr die...
tp,diorg da buktikan n x hiraukan kata2 org.
mulut org,tetap akan berkata2,ssh nk tutup. biarlah diorg nk kata apa.bile da pnt nt diamlah..


cheer up k..biarlah org nk kate ape pn...
bg aku setiap org 2 mmg ensem n cantik..
kalu x ensem n x cantik, maksudnya dia x sempurna.xde idung, mata semuanya.
ko cukup semuanya kan, so maksudnya ko ni ensem =>

erm,i think i've to stop now..kang pnjg lebar plak aku mrepek nt.huhu
neway, gd luck!! =>

sheryn clyde said...

lg 1..
i hope u made a best decision..
hati prmpuan ni lembut...
tlg jgn lukakannya jika betul ko syg kat die n die syg kat ko...
lainlah kalu btepuk sblah tgn kan..
aku penah rs betapa peritnya...
n aku xmo org lain rs ape yg penah aku rs...
its hurt....

p/s:hope 2 hear a good news from u soon.. =>

Anonymous said...

hai....

dah jumpe ke ur cinderella???
aku xtau pn...
who's d luckiest gurl??
hahaha....

nape nk lepaskan benda kt dpn mata tue berlalu mcmtu aje???
kate gentleman...
aparraa...xmacho la mcmnie...

try to talk to her 1st before u make ur decision la....
aku xnk nanti takut dedua terlepas...
klu jdi mcm2 lagi la kesian...

tp,aper2 pn,aku nasihatkan ko try talk to her 1st....
xpyh nk bagi2 hint nie..takut die xfaham @ tersalah tafsir plak...
hehehe...

good luck kun:)
~~~TrOuble_Bella

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...