nak ikut.....

Saturday, January 24, 2009

~TAG dr Eida Fatiha.....~

Ini Sebenarnya kali ke-2 aku kena Tag...kali pertama aku kena tag oleh cik eni..masa tu baru lagi main blog ni...jadi x faham apa fungsi tag...klu kena tag aku kena buat apa??sorok ke??hahah jadi aku buat x tahu la...sori ye cik eni...tapi kali ni aku kena tag lagi..tapi oleh eida fatiha...terima kasih cinta yerk..kali ni aku kena ambil serius...bukan semua orang kena tag...beruntung aku kena tag..hahah...ambil serius macam nak ambil SPM plak...tag ni xlah susah..x susah pun ambil masa sejam gak nak selesaikannya hahahha....so apa lagi..jom layannnnnn

Rules: Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer. After that tag 6 people:

1. i am..lelaki teruna yang gantang..terhangat di pasaran..

(sedih x dapat letak gambar aku..sebab peraturan kena guna google image huhu)

2. i really want to go to..Tanah Suci Mekah


3. my favorite place..my room..


4. my favorite thing is..kamera...aku suka tangkap gambar terutama gambar sendiri..hihihi

5. my favorite drink is..Jus mangga...suka sangat..


6. my favorite food is..Mee kari...bleh terliur....


7. my favorite colour definitely is..Merah(bukan pink k)

8. i live in..Kuala Lumpur


9. i was born in..alor setar,Kedah (aku lahir je...x tahu cakap dialek utara kay..)
10. i attended..Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Setiawangsa, KL(1999-2003)


11. my favorite story is..Bawang Merah Bawang Putih

(bleh ke letak gambar ni?? kira halal ye he hahahha)

12. this is my hobby..tidur
13. and i definitely dream for..4 isteri muda..hahaha(Insya'ALLAH)


siap pon akhirnya...pasne aku dengan berbesar hati nak tag;

* cik eni
* cik pinky lucia (nenek moden)
* en.mynmeisazm (so nama dia azm r huhu)
* en.ehsan
* cik miza
* en.pirate kL

6 comments:

oRcHiD said...

mak aii.. cite2 besar nk ade 4 isteri~!!!
:D
eh2, ak da kene tag ke???? :O

KJ-kun said...

hahhaha
a'ah aku dah tag ko..
so faham2 la apa yg kena buat yerk..

~d!b@~ said...

ooo hehe ermm kalo nk jwb tag, leh gak p amik kat blog akak ;) aritu de tag KJ tp xtau KJ nk jawab ke x.. post utk tag tu title - on sunday mownink hehe chiowww :P

aNnAs said...

suke pic bawang merah bwang putih 2...hehe..

mmg nak kawin 4 eh??hahaha..

KJ-kun said...

kita kena ada cita2 bru bleh jadi kenyataan hahahah...thanx dib@...kj akan cuba jawab tag tu

piNky LuCiA said...

hmm.. kj-kun.. ko TAG aku si nenek moden ni kj-kun.. tq3.. waaaa terharu nya..huhu.. dlm hati(diTAG ag..huhu)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...