nak ikut.....

Saturday, December 11, 2010

Putera Charles pinjam duit ah-long???

Betul ke Putera Charles pinjam duit ah-long???

Kenapa kereta Putera Charles dibaling cat???

Bertenang dulu Kak Limah (sekarang ni nama Kak Limah amat popular akibat daripada filem baru Mamat Khalid tu…)…jangan gelabah….masakan orang kaya seperti Putera Charles nak pinjam duit ah-long kan??? Heheh (kat luar negara ada ah-long gak ke??)

kak limah yang terkejut

Sebenarnya….

Kereta Rolls-Royce yang dinaiki Putera Charles dan isterinya dibaling cat oleh sekumpulan penunjuk perasaan…lagipun cat putih…bukan cat merah hehhe….Penunjuk perasaan itu memprotes kerana kenaikan yuran pengajian di university Britain… mereka semua bersemangat untuk belajar tinggi-tinggi, tetapi dibebani dengan yuran yang tinggi juga!!


p/s: Kenapa eh cat dengan ah-long tak dapat dipisahkan??? Adakah ah-long ni bos kilang buat cat???

Sumber gambar: Kosmo

4 comments:

piNky LuCiA said...

hahaha. ahlong jual cat.

KJ-kun said...

jual cat merah je heheh

nazihahisa said...

perhhh rolls royce tu sebijik ahrga berbillion weyh.. nk cat blk mau juta

Oreo said...

Haha.Cat trademark Along.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...