nak ikut.....

Monday, December 20, 2010

“Saya GAY, Saya OK”

Wah pengakuan berani mati…

Bukan pengakuan aku OK…

Ini adalah pengakuan berani mati Azwan Ismail


Sudah tersebar videonya di internet…korang Google je kalau nak tengok video dia tu…Malas aku nak letak video tu dalam blog ni…Blog ini kan untuk bacaan umum HAHA…Lepas korang cari kat google… mesti nama mamat ni,menjadi carian tertinggi dalam google….boleh kalahkan Hanis Zalikha mahupun Siti Nurhaliza HAHAA

Video dia bertajuk It Gets Better In Malaysia: ‘Saya Gay, Saya OK’ dengan durasi 2.42 minit itu dihasilkan oleh laman ‘Seksualiti Merdeka’ sebagai kempen untuk golongan seperti gay dan lesbian.

Apa tindakan yang akan diambil??? Maklumat semua sudah ada,. Tak kan tidak ada apa-apa tindakan kot??

p/s: Cuba BAYANGKAN jika pengakuan itu adalah petikan daripada filem,… aku yakin pasti tidak kecoh atau tiada tindakan yang akan diambil… Biasalah pelakon hanya ikut skrip dan melakonkannya sahaja, bukan betul-betul mereka buat pun…Skrip filem sekarang kan makin teruk seperti…”Aku sanggap lubang” dan “Nasi Lemak 50 sen”…. Kononnya, filem untuk berdakwahkan?? Oh Malaysiaku!!!!

3 comments:

Asrol Mania said...

rosak betol Malaysia skg... Kita kan satu Malaysia, straight, gay lesbian.. satukn mereka.. hahaha... Rakyat didahulukan, pencapaian diutamakan.. wakaka...

Apa Kata Survey Asrol Mania
->12 Kesilapan Kita Berblogging
->6 Kesilapan Pemilik Blog
->5 Ciri Entri Sedap Di Baca
->5 Salah Tafsir Tentang Blog
->7 Ciri Tajuk Entri Terbaik

lea said...

sapa azwan ismail?
kalo azwan ali kenal la jugak..hehe

KJ-kun said...

asrol: memang dah rosak..=(

lea: yang dalam gambar tu azwan ismail... azwan ali mana gay =)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...